GDB

GERGES & DE BASSO

PTMD COLLECTION

Varumärket

MED EN GRÄNSLÖS KÄRLEK TILL INNOVATION OCH HANTVERK HAR PTMD REST ÖVER HELA VÄRLDEN SEDAN 1992 FÖR ATT SKAPA PRODUKTER MED EN UNIK KARAKTÄR. PASSION OCH HANTVERK ÄR DET SLÅENDE HJÄRTAT I KOLLEKTIONERNA.

Kollektionen

GENOM DET UNIKA SAMARBETET MELLAN KREATIVA KONSTNÄRER, SKICKLIGA PRODUCENTER OCH ETT NÄRVERK AV PASSIONERADE ÅTERFÖRSÄLJARE TAR PTMD ALLTID EN ÖVERRASKANDE KOLLEKTION TILL KUNDENS VARDAGSRUM.

Uppdraget

“ATT VARA ETT INREDNINGSMÄRKE SOM ÖVERBRYGGAR KLYFTAN MELLAN DESIGN, HANTVERK OCH PRISVÄRD LYX, FÖR ATT SKAPA EN INREDNING FULL AV VÄRME, KOMFORT OCH VÄLBEFINNANDE”

Företagets sociala ansvar

SOM MEDLEM I BUSINESS SOCIAL COMPLIANCE INITIATIVE (BSCI) ÅTAR PTMD SIG TILL INTERNATIONELLA AVTAL INOM ANSVARSKEDJAN.DÄRIGENOM BIDRAR VI TILL UPPDRAGET ATT FÖRBÄTTRA VÄRLDSOMSPÄNNANDE ARBETSVILLKOR I FÖRSÖRJNINGSKEDJAN.

KOLLEKTIONERNA BESTÅR AV BELYSNING, KRUKOR, GLAS, MÖBLER, TEXTILIER, KONSTGJORDA BLOMMOR, (VÄGG) DEKORATIONER OCH ANDRA TILLBEHÖR.

ÄR DU ETT FÖRETAG SOM SÖKER STILRENA OCH EXKLUSIVA INREDNINGSARTIKLAR SOM FÅR DIN STYLING ATT NÅ NYA HÖJDER? KONTAKTA OSS FÖR VIDARE INFO!

Namn *
Namn